.: مشخصات درس
اهداف و مهارتها

اهداف برگزاری این درس برای دانشپذیران به شرح زیر می باشد:

  • آشنایی با اصول جهانی تشریفات و آداب رفتار
  • آشنایی با نحوه صحیح پوشش حرفه ای
  • آشنایی با روش های صحیح میزبانی و صرف غذا در مجامع عمومی


شرایط شرکت کنندگان
دانشپذيران گروه سني 10-22

توانایی های مورد انتظار از دانشپذیران در پایين دوره
با اتمام كلاس تشريفات بين المللي، دانش آموختگان با تشريفات و آداب رفتاري صحيح و صرف غذا در مجامع عمومي و همچنين نحوه صحيح پوشش در مكان هاي حرفه اي آشنا خواهند شد.

مخاطبان
گروه سني 10-22 سال

مدت
4  ساعت

كاربرد درس در ساير دروس


سرفصل

 

 

 

  1. اصول جهانی تشریفات و آداب رفتار و سلوک
  2. روش های حرفه ای پوشش و البسه
  3. اصول ارتباط و ایجاد جذابیت در ارتباطات اجتماعی
  4. متد های میزبانی و صرف غذا در مجامع عمومی
  5. اتیکت و اصول ارتقا شخصیت در افراد